Политика за поверителност

I. Администратор на лични данни

 „Вутови“ ООД, ЕИК 17532614, адрес: 1505, София, ул. Георги Пеячевич № 25, телефони: +359 2 4231227, +359 88 2127233, +359 88 4866199, електронна поща: office@vutovi.bg, управител Нели Вутова

II. Бисквитки

За нас е важно да сте запознати как уебсайтът ни използва "бисквитки" и с каква цел те се съхраняват на Вашия компютър.
Какво са „бисквитки“

„Бисквитките“ са малки текстови файлове, които се запазват на Вашия компютър или мобилно устройство. Функцията на „бисквитките“ е да Ви разграничат от останалите потребители на същия уеб сайт или да запазят определена информация, свързана с Вашите предпочитания. Използват се от повечето сайтове, за да улеснят Вашето сърфиране.
Всяка „бисквитка“ е уникална за Вашия браузър и съдържа анонимна информация. Съдържанието включва наименованието на домейна, от която идва, „продължителността на живота“ й и стойност, обикновено под формата на произволно генериран номер.

Какви видове използваме и за какво са предназначени:

Сигурност и идентифициране

Целта на „бисквитките“, предназначени за сигурност на връзката, е:

        - Да разпознаят потребителя в рамките на конкретната сесия;
        - Да контролират сигурността;
        - Да гарантират, че информацията, която потребителя въвежда, се вижда единствено от него

Бисквитките за сигурност и идентифициране се изтриват автоматично след прекратяване на сесията на Вашия браузър и ли се пазят за ограничено време с цел осигуряване на безпрепятствена работа със сайта. Важно е да се отбележи, че тези, както и останалите видове бисквитки на сайта, не съхраняват въведените лични данни.

Ефективност и функционалност

„Бисквитките“ за производителност целят събиране на статистическа информация и предоставяне на съдържание спрямо индивидуалните предпочитания на потребителите. Чрез тях ние анонимно измерваме броя посещения, разгледаните страници, активността на посетителите, както и повторните посещения на сайта. Тези „бисквитки“ ни помагат да анализираме трафика, което ни позволява да подобряваме уебсайта, както и цялостното потребителско изживяване.
Управляване и изтриване на „бисквитки“

Моля, имайте предвид, че голяма част от „бисквитките“, които използваме, ще подобрят сърфирането Ви в нашия уебсайт, а останалата част са важни за гарантиране сигурността на достъпа.

В зависимост от използваният браузър Вие имате възможност:

        - Да разрешите или откажете съхранението на бисквитки от всички източници;
        - Да настроите известие, което при всяка нова "бисквитка" ще иска разрешение за приемане или отказване;
        - Да изберете кои "бисквитки" да позволите от Настройките.


Повечето браузъри са настроени да приемат „бисквитки“ по подразбиране. Въпреки това, ако не желаете "бисквитките" да бъдат съхранявани на Вашия компютър, Вие имате възможност да ги ограничите чрез промяна на настройките след натискане на бутона "промяна нивото на съгласие".

III. Други лични данни

Настоящият уеб сайт изисква от Вас предоставянето на лични данни (Вашите имена и адрес на електронна поща) само и единствено въз основа на Вашето изрично съгласие и с цел осъществяване на обратна връзка с Вас при отправено запитване чрез нашата Форма за контакт. Без тези данни, ние не можем да Ви отговорим.

С приемането на настоящата Политика за поверителност и изпращане на запитване, Вие давате свободно, информирано и недвусмислено съгласие за обработване на горепосочените лични данни за горепосочените цели.

Тези лични данни се изтриват от нас след приключване на кореспонденцията с Вас, освен при възникване на ново основание за обработването им, за което ще бъдете изрично и предварително уведомени (напр. при встъпване в преддоговорни или договорни отношения).

Ние не предоставяме Вашите лични данни на трети лица.

Вашите лични данни не са обект на автоматизирано вземане на решения, включително профилиране.

IV. Вашите права

Вие имате право да изискате от нас достъп до, коригиране или изтриване на Ваши лични данни или ограничаване на тяхното обработване, както и правото да направите възражение срещу обработването.

Вие имате право, по всяко време, да оттеглите Вашето съгласие за обработване на данните, като това не засяга законосъобразността на обработването, извършено преди оттеглянето.

Ако считате, че Вашите права са накърнени, Вие имате право на жалба до Комисията за защита на личните данни, адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, https://www.cpdp.bg.